KERAMIEK BESCHILDEREN MET ACRYLVERF

 

    

 

Of het nu voor de huiskamer, kinderkamer, tuin, Halloween of Kerst is, er is altijd wel een item wat je met de z.g. drybrush techniek kunt beschilderen. Je beschildert het keramiek geheel naar eigen smaak en eventueel passend bij je eigen interieur.

Wekelijks of af en toe een workshop? Bel of mail even voor een afspraak.

Kosten:
7,50 per keer; kosten voor 5 keer € 30,00  en duren 2 uur; inclusief verf, gebruik kwasten, koffie/thee, exclusief het te beschilderen keramiek. 

                                                                                

 

Ook is er mogelijkheid voor een middag workshop van 13.00 - 17.00 uur. Kosten zijn € 15,00 exclusief het te beschilderen keramiek (incl. verf, gebruik kwasten, koffie, thee of fris.

                       

Wil je weten of het iets voor je is, bel dan om een gratis proefles te volgen

(exclusief het keramiek)

         

 

 

Deze hobby komt  oorspronkelijk uit de Verenigde Staten.  Alle mallen die gebruikt worden om het keramiek te gieten zijn dan ook geïmporteerd en de meeste acrylverf komt hier ook vandaan.

Er is zoveel verschillend keramiek dat wij helaas maar een klein deel op voorraad kunnen hebben. Uiteraard kunnen wij alles leveren echter de besteltijd is ongeveer 3 weken. Voor het schilderen  gebruiken we acrylverf. Deze droogt snel, waardoor je bijna continu kunt doorwerken. Er bestaan enkele simpele technieken maar voornamelijk wordt gewerkt met drybrushen. Hierbij maak je gebruik van de structuur die het beeld heeft. Door het eerst in een donkere kleur te schilderen en daarna met een lichtere kleur alleen de bovenkantjes van de structuur te raken, krijgt het beeld een professioneel uiterlijk en begint het te leven.

 

 

 

 

 

    

 
 
  Site Map